torstai 30. heinäkuuta 2015

Cottage Life at Its Best

Viime viikonloppu oli jotain ihan sanoin kuvaamattoman maagista. Saatiin kuin ihmeen kaupalla koko viikonlopuksi kymmenen hengen kaveriporukka kasaan ja suunnattiin kohti Turun saaristoa ja Annin kesämökkiä. Olimme samassa paikassa -kuta kuinkin samalla kokoonpanolla- myös viime kesänä, mutta jollain tavalla tällä kertaa oli vielä huikeampaa kun ei oltu nähty koko poppoolla pitkään aikaan.

Viikonlopun ohjelmaan kuului lähinnä grillausta, saunomista, juomista, uimista, Twisteriä, lisää juomista, lettuja, Aliasta, vielä vähän juomista sekä tottakai yleistä sekoilua ja loputonta reivausta. Perjantaina taidettiin jaksaa puoli viiteen asti ja lauantaina piti pistää sitäkin paremmaksi; me viimeset oltiin hereillä vielä aamuseiskalta.

Lauantaina käytiin Taalintehtaalla darrapizzoilla ja sunnuntaina siivottiin tehokkaasti koko mökki ennen kotiinlähtöä. En osaa mitenkään sanoin kuvailla kuinka hauska ja onnistunut reissu meillä oli, mutta voin helposti luokitella sen yhdeksi tämän kesän kohokohdista. Kiitos kuuluu tietysti meiän parhaalle porukalle, ens vuonna taas uusiks 
Documents7 (1) IMG_6244 Documents9 IMG_4724 (1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti