lauantai 15. helmikuuta 2014

Supeeerb!

Tää päivä on menny viel kotona koomaillessa, vaik palailtiinki abiristeilyltä jo eilen päivällä. Univelkaa tais siel vähän kertyä, ja makselinki sitä viimeyönä takasin nukkumalla semmoset 13 tuntii..

Penkkarit ja abiristeily oli molemmat ihan huikeita kokemuksia, joita ei varmasti tuu unohtaa. Penkkarit on tullu nähtyy niin monesti ihan ala-asteelta lähtien, et oli hassuu olla nyt ite siel rekan lavalla viskomassa karkkia ja huutamassa äänensä käheeks. Kaikki tuntuu vieläki ihan epätodelliselta, ja vähän haikeetaki tajuta miten nopeesti tähän pisteeseen on päädytty. Mut nyt kuitenki takasin torstaihin...

Pukeuduin penkkareihin Nalle Puhiks. En tarkkaan muista mistä se idea lähti, mut päätettiin kaveriporukal pukeutuu Puolenhehtaarin metsän asukeiks :'D Löysin Tigerist sydämen muotosen ämpärin, johon mahtu just sopivasti kaikki karkit, korvat väsäsin ite ja punasen t-paidan ostin Prismasta ja leikkelin sitä vähän lyhyemmäks. Sit vaa penkkarihaalari kokonaan keltaseks ja asu oli valmis >:)
[Olin kyl myös ostanu ruskeet piilarit, mut niiden laittaminen osottautuki ihan mahottomaks, ku en oo ikinä elämässäni piilareita käyttäny :') Et ne jäi sit pistämättä.. ]


Koulul oli 7.45 alkaen aamupala ja sit sen jälkeen abishow. Siel laulettiin pari hauskasti uudelleen sanotettuu biisiä, palkittiin niin oppilaita ku opettajiaki erilaisil titteleillä ja kateltiin kuvia kuluneiden kolmen vuoden ajalta. Abishown jälkeen rekkoihin kiinnitettiin kyltit ja sit päästiinki kiipee kyytiin. Heiteltiin karkkei eka oman koulun pihassa ja lähettiin siitä Barona-areenalle, mis kaikki Espoon lukioiden rekat kokoontu.

Mä ja joku söpö kroaatti-poika >:)


Tikrui ja Luigi-Jatuli :D


Puolenhehtaarin metsän asukkaat (aka Tutors) ja meiän ihanalle Ykä-opolle omistettu kyltti (:


Täs viel pari muuta kylttiä:

Meiän kyltit oli must tosi onnistuneita ja hauskoja, iso kiitos niiden tekijöille! :) 


Ooteltiin Baronalla aika pitkään et kaikki koulut oli päässy paikalle, ja siin oli hyvin aikaa kasvattaa hypeä. Sielt koko letka rekkoja (joit oli siis monta kymmentä) lähti kiertää ympäri Olaria, Matinkylää ja Haukilahtea. Ajelukierros oli suht pitkä, mut meni yllättävän -ja ehkä vähä liianki- nopeesti. Oli huikeetaaaa !

Koulult siirryttiin kodin kautta kaheks satamaan, mist meiän laiva lähti neljältä. Oltiin buffetis ekassa kattauksessa, eli heti 16.30. Siellähän se ilta polkastiinki sit varsinaisesti käyntiin. Notkuttiin millon missäki baarissa, ja erityisesti Abina- ja Abitar-juomat maistu pitkin iltaa. Käytiin välil tanssilattian puolella reivaamassa, välil kuuntelemas karaokee ja fiilistelemässä Anssi Kelan 1972-biisii, nautiskelemas hyteissä vodka-batteryy (sori Jatuli!), ja muistan myös jossain vaiheessa joranneeni suomipopin tahdissa jonkun pikku baarin puolella? Seura vaihteli aika tiuhaan illan/yön aikana, mut hetkekskään ei tullu tylsää, en väsähtäny missään vaiheessa ja jaksoin peräti puol kuuteen asti. Sillon alko meno vähän hiipuu eikä musiikki enää sytyttäny, ni päätin et parempi nukkuu ees pari tuntii.


Aamul heräsin jostain syystä ysiltä ihan pirteenä (ei darraa!) ja olin jo valmis lähtee tooga-partyihin, mut ne alkoki vasta kymmeneltä, ni ei jaksettu oottaa vaa lähettiin aamupalalle. Sen jälkeen osa meni tax freen puolelle shoppailee, mut mä päätin sen sijaan putsaa edellisen päivän meikit ja laittaa naaman uuteen uskoon. Mitään kummempaa ei sit tapahtunukaan ennen ku saavuttiin yheltä takas satamaan.

Koko risteily oli jotain niin sanoinkuvaamattoman hauskaa, etten pysty sitä mitenkään tässä selittää. Ihan takuulla yks parhaista muistoista koko lukioajalta, kiitos siitä kaikille mukana olleille abeille! ;)

Nyt ehkä vähän harmittaa, ettei tullu otettuu hirveesti kuvii risteilyltä, ja penkkareissaki oma kännykkä pysy aika visusti takin taskussa :( Ainaki penkkareista pitäis kuitenki tulla viel jotain kautta vähän lisämatskuu, ja saatan niitä sit pistää tänneki jälkikäteen, joten pysykäähän valppaina ;)




Tähän loppuun viel lyhyesti mun reilu viikon takasista synttäreistä:

Täytin siis jo torstaina 6. helmikuuta 19 vuotta, mikä ei kyl tuntunu miltään suurelta juhlan aiheelta, koska 19 tarkottaa et oon ens vuonna 20, ja se tarkottaa ensimmäistä ikäkriisiä ja kaikkee muuta mukavaa siinä sivussa.
Mun varsinainen syntymäpäivä meni koululla lukion konsertin merkeissä. Olin siel muutamassa biisissä lauleskelemassa, ja pidettiin päivän aikana yhteensä kolme konserttia (ala-aste, yläaste, lukio). Ensiesiintyminen oli jo edellisenä iltana vanhemmille ja muille halukkaille. Kaikki meni jotakuinki putkeen ja yllätyin iteki miten kivaa se sit loppujen lopuks oli.. :D En siis ollu koskaan ennen laulanu minkään näköselle yleisölle tai ylipäätään kovinkaan monen ihmisen kuullen, ni siihen nähden suoriuduin ihan kelvollisesti :')

Myöhemmin päiväl kävin koirien kans lenkillä ja illal iskä teki canneloneja ja Toniki tuli meiän kans syömään. Jälkkäriks oli Marianne-kakkuu jota olin kuolannu ties kuin pitkää :D Oli onneks odottamisen arvosta, eli ihan taivaallisen hyvää >:)


Perjantain olin kokonaan varattu Tonille, ku sil oli meille vähän ohjelmaa tiedossa :)
Mentiin eka Kiila-ravintolaan syömään ihanat naudan sisäfilepihvit ja nauttii ekat huurteiset. Sielt siirryttiin mun yllätykseks Kampin BBQ-Houseen, mis Toni tilas meille skumppapullon (: Sitä sit nautiskeltiin pikku hiljaa ja juteltiin kaiken näköstä laidasta laitaan. Koska tää eka paikka meni jo kaheltatoista kiinni, ni siirryttiin viel Memphisiin istuskelee yksien siidereiden ääreen. Oli nii mukavaa vaa rupatella chillisti, ettei jaksettu lähtee mihinkää klubeille hilluu, ja taidettiin sit joskus kahen pintaan lähtee kotiin. Super ihana ilta, kiitos rakas <3


Seuraavana aamuna nukuttiin pitkään, ja Toni teki mulle lettuja! >:) Nnaaaamm ne oli nii hyviä <3 Mut unohdin ottaa kuvan :(
Sit vaa löhöiltiin sohvalla ja katottiin fudista, ja seurailtiin sivusta ku kissat tutustu niiden uuteen kiipeilypuuhun :D


Illal mentiin viel Blondin eli Emilian kans leffaan kattoo Disneyn ihana Frozen. En oo vieläkään päässy yli siit miten hyvä ja hauska se oli :D Sai kyl nauraa ja ehkä vähän itkeeki välil, ja lisäks koko leffa oli tosi hienosti tehty. Täs meiän lempi hahmo Olaf, ja yks hassuimmist kohtauksista:


Leffan jälkeen mentiin Vapianoon syömään. Tilattiin bruschetta-leivät ja mozzarellasalaatit. Jälkkäriks otin pannacotan ja Blondi suklaakakun. Ruoka oli tosi hyvää ja oli muutenki onnistunu ja mukava ilta mitä ihanimmassa seurassa ;) <3



1 kommentti:

  1. http://liisasjewelbox.blogspot.fi/2014/02/haaste-syrralta.html

    Sielt Larpallekkii vähä haastetta (; !

    VastaaPoista